Φόρουμ Μεταναστών

Warning: Creating default object from empty value in taxonomy_term_page() (line 33 of /var/www/vhosts/232182210.reseller20.grserver.gr/antiratsistiki.gr/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc).

Δ.Τ. : Ο κρατικός ρατσισμός δολοφονεί

Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ

Το Σάββατο βράδυ 18.8 σε καφετέρια στον πεζόδρομο Καλαμαριάς η οποία βρίσκεται στον πρώτο όροφο, δυο άτομα αγνώστου ταυτότητος μέχρι τώρα ντυμένοι με πολιτικά αλλά με συμπεριφορά αστυνομικού, πλησιάζουν τον Τόνι Όνουα και τον ακινητοποιούν. Ο Τόνι ο οποίος λίγες εβδομάδες πιο πριν είχε υποστεί ξυλοδαρμό από αστυνομικούς (πιθανολογείται ότι ήταν οι ίδιοι) ξεφεύγει από τον έλεγχο τους και κατευθύνθηκε στο μπαλκόνι. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε στο πεζόδρομο και τραυματίστηκε θανάσιμα.

Δ.Τ. Φόρουμ Μεταναστών, για το 10ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ στη Θεσσαλονίκη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΚΑΛΕΣΜΑ

Μετά από εννέα χρόνια προσπάθειας, το Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ έχει καθιερωθεί πια ως το σημαντικότερο αντιρατσιστικό και ταυτόχρονα μεταναστευτικό γεγονός της Θεσσαλονίκης.

18 Δεκεμβρίου – Παγκόσμια Ημέρα Μεταναστών - Κάλεσμα σε Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας

ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 18.00

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Κ.Μ.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Κ.Μ.
ΤΕΤΑΡΤΗ 6/12 ΣΤΙΣ 11.00
Προσυγκέντρωση 10.30 στην πλατεία Ελευθερίας (αφετηρία λεωφορείων 5 και 6)

Τι είναι το Φόρουμ Μεταναστών Θεσσαλονίκης

1. Τι είναι το Φόρουμ Μεταναστών Θεσσαλονίκης (ΦΜΘ);
Είναι μια ένωση μεταναστών στην οποία συμμετέχουν κοινότητες μεταναστών, σύλλογοι και άτομα. Δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια του 9ου αντιρατσιστικού φεστιβάλ Θεσσαλονίκης (τέλη Ιουνίου 2006) ως μια ενωμένη φωνή των μεταναστών/ριων κατά του ρατσισμού της ξενοφοβίας και των διακρίσεων. Στην Αθήνα υπάρχει αντίστοιχα το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών το οποίο λειτουργεί εδώ και χρόνια.

Syndicate content